Van Gaal maakt zich zorgen

Trainer Louis van Gaal van Manchester United besefte zaterdag na de teleurstellende 0-0 thuis tegen West Ham United dat hij in herhaling verviel. "Maar de afwerking is bij ons momenteel niet goed genoeg. Dat is de laatste weken ons probleem", gaf de oud-bondscoach van Oranje toe.

Ex-Ajacied Daley Blind was het met Van Gaal eens. "Natuurlijk zijn we teleurgesteld. We moeten gewoon onze kansen beter gaan benutten."

Verdediger Chris Smalling leefde met de ontevreden fans mee. "Wij zijn ook gefrustreerd. We hebben tegen West Ham de zege laten liggen."

Manchester United speelt dinsdag in Duitsland de beslissende groepswedstrijd in de Champions League tegen koploper VfL Wolfsburg. De Engelse topclub moet winnen om zich op eigen kracht te kwalificeren voor de achtste finales. PSV, dat thuis tegen CSKA Moskou speelt, ligt als nummer drie op de loer. Van Gaal kan in Wolfsburg mogelijk niet beschikken over verdediger Paddy McNair en middenvelder Morgan Schneiderlin. Beiden vielen zaterdag geblesseerd uit. Aanvoerder Wayne Rooney ontbrak tegen West Ham door een enkelblessure.

Van Gaal maakt zich zorgen
Van Gaal maakt zich zorgen (Foto: ANP)