'Ronaldo en Badr Hari hebben een relatie'

De Britse krant The Sun heeft gisteren geopenbaard dat Real Madrid-speler Christiano Ronaldo eindelijk uit de welbekende kast is gekomen. De wereldberoemde 30-jarige voetballer, die zich in het verleden voornamelijk door bloedmooie vrouwen zoals de fotomodellen Irina Shayk, Alessia Tedeschi en Maja Darving liet omringen, zou een homoseksuele relatie hebben met de eveneens bekende Marokkaanse kickbokser Badr Hari. Het zeer betrouwbare Britse kwaliteitsblad baseerde haar openbaringen op een uitspraak van de Franse sportjournalist Daniel Riolo. In het programma Touche Pas A Mon Sport hintte Riolo dat het tweetal meer dan alleen maar vrienden zouden zijn!

De Spaanse voetbalclub Real Madrid liet eerder deze maand al haar zorgen blijken over de levensstijl van haar sterspeler. De Portugese voetballer zou zo'n vier keer per week met zijn privévliegtuig naar Marokko vliegen om daar zijn 'Bad Boy' Badr op de huid te zitten. Ook duiken er via het Instagram-account van Badr Hari regelmatig foto's op waarop de kickbokser en voetballer samen te zien zijn. Ook zou Ronaldo volgens Riolo onlangs nog zijn neus hebben laten verbouwen door Badr een plastische chirurg.

Real Madrid zou vooral ongerust zijn vanwege het feit dat Ronaldo met zijn huidige levenswijze te weinig tijd over zou houden om serieus te kunnen trainen en ziet dat als een probleem voor de voetbalster. Badr Hari, die volgende week zijn 31e verjaardag viert, kwam afgelopen donderdag nog in het nieuws nadat hij in een restaurant in Casablanca op nogal agressieve wijze zijn handjes had laten wapperen nadat hij met zijn gezelschap was verzocht om de tent te verlaten.

Zowel Christiano Ronaldo als Badr Hari hebben nog niet officieel gereageerd op de aantijgingen van het Engelse roddelblad. Evenmin is het bekend of Ronaldo tijdens het poseren voor dit beeld aan de kickbokser dacht. Als we The Sun mogen geloven zit het in elk geval wel goed wat de mandekking betreft.