Quantum Break steelt een show

Microsoft wilde ook nog wat laten zien, dus hebben ze een trailer van Quantum Break meegenomen naar Los Angeles om tijdens de Game Awards te tonen.

Quantum Break is al een tijd geleden aangekondigd, en wordt ontwikkeld door Remedy, die eerder Alan Wake hebben gemaakt. Maar de release is in zicht. In april moeten we bezig kunnen in deze half actie, half digitale tv-show op Xbox One

Het verhaal gaat als volgt: een experiment gaat geheel mis en er ontstaat een quantum break. Jij speelt Jack Joyce, die tijdens dat experiment in de buurt is. Hij overleeft het, maar merkt dat hij speciale krachten heeft gekregen. Hij kan de tijd manipuleren. Een ander probleem: de quantum break gaat zorgen dat de tijd uiteindelijk stil zal blijven staan voor de aarde. De sponsor van het experiment, Paul Serene, was ook ter plaatse en ook hij heeft aan het experiment speciale krachten overgehouden. Alleen is hij meteen naar de toekomst gereisd om te zien hoe hij de quantum break kan stoppen. Hij zag dat het doden van Jack de oplossing is om de quantum break te beëindigen. Jij als speler wil dat natuurlijk op een andere manier oplossen, in ieder geval levend.