Lionel Richie ziet duet met Adele wel zitten

Lionel Richie voelt wel wat voor een duet met Adele. De zanger ziet dat in de toekomst ook gebeuren, maar voorlopig heeft Adele volgens hem haar handen vol aan haar nieuwe plaat 25.

"We gaan samen iets doen", zei Lionel tegen E! "Daar zijn we al bijna mee bezig. Ik kan bijna zeggen dat we met elkaar om de tafel zitten, maar zij heeft nu eerst een andere missie." Daarmee wijst de zanger op de release van 25 en de bijbehorende tournee. "Voordat dat allemaal achter de rug is, gaat het niet gebeuren."

Lionels telefoon stond roodgloeiend toen Adele in oktober de single Hello uitbracht. "Je wil niet weten hoeveel mensen mij hebben gebeld en zeiden: ze heeft Hello gestolen! Ik zei dat Hello niet van mij is, maar enkel de melodie."

Pensioen
Al snel nadat Adeles Hello verscheen werd het nummer gemixt met Lionels gelijknamige hit uit 1984. De zanger vond die versie 'hilarisch' en dacht dat hij binnen was. "Iemand zei: Lionel, Adele zingt Hello. En ik dacht: pensioen, ik ben klaar. Toen realiseerde ik me dat het niet om Hello gaat, ze gebruikt het woord Hello."

De video mashup zette Lionel aan het denken. "Als je Adele zegt en je zegt Lionel of Lionel en Adele... dat is de best mogelijke combinatie!"

Lionel Richie ziet duet met Adele wel zitten
Lionel Richie ziet duet met Adele wel zitten (Foto: BuzzE)