50 Cent bewaart stapels geld in koelkast

50 Cent heeft wel een hele opmerkelijke foto gedeeld met zijn Instagramvolgers. De rapper zette vrijdag een foto en een video online van zijn koelkast met daarin stapels bankbiljetten.

"Ik heb graag een klein beetje geld en een fles wodka koud staan. Fijne vakantie", aldus 50 Cent die in juli nog bij een rechtbank zijn faillissement aanvroeg. Curtis James Jackson III, zoals de rapper eigenlijk heet, liet daarna snel weten dat dit een strategische zet was om zijn zaken op orde te krijgen. "Fans zullen er niks van merken. Ik ga recht op mijn doel af en laat mezelf absoluut niet ten onder gaan aan kleine dingen."

De rapper moest voordat hij zijn faillissement aanvroeg voor de rechter verschijnen omdat hij 5 miljoen dollar schadevergoeding moest betalen aan een vrouw van wie hij een seksfilmpje online had gezet om een vriend van haar belachelijk te maken. Hij zou in totaal nog zo'n 10 tot 50 miljoen dollar verschuldigd zijn aan verschillende eisers en omdat hij dit niet kon betalen vroeg hij faillissement aan. Sindsdien deelde hij al vaker foto's van zichzelf met stapels bankbiljetten.

 

Gotta keep a cool little $tash and some Effen Vodka Happy Holidays. #EFFENVODKA #FRIGO #SMSAUDIO

Een foto die is geplaatst door 50 Cent (@50cent) op26 Nov 2015 om 12:00 PST

50 Cent bewaart stapels geld in koelkast
50 Cent bewaart stapels geld in koelkast (Foto: BuzzE)