Rocket League krijgt nieuwe items en gamemodus in december

Autovoetbalgame Rocket League krijgt extra content in de komende decembermaand. Dat maakte de Amerikaanse ontwikkelaar gister bekend. 

De extra's, gedoopt de 'Rocket League Winter Games', bestaan uit onder andere een 'Snow Day'-modus, waarin de gameplay verandert in een soort ijshockey, inclusief spekglad oppervlak en een puk. Deze modus zal de huidige Mutator Mashup-modus vervangen.

Daarnaast worden er talloze items beschikbaar gesteld om te unlocken, allemaal in de sfeer van de feestdagen. Denk aan vehicle toppers zoals geweien en kerstmutsen. Deze items blijven beschikbaar tot vier januari en zijn gewoon via reguliere gameplay te unlocken.

De Winter Games-toevoeging komt op 14 december uit en is voor iedereen beschikbaar die de normale game bezit, zowel op PlayStation 4 als pc.

Rocket League kwam medio dit jaar uit en verraste menig gamer op zowel PlayStation 4 als pc. De game werd binnen mum van tijd razend populair en een maand na release waren er al een miljoen exemplaren verkocht. De game is inmiddels drie keer genomineerd voor de Game Awards 2015, in de categoriëen Best Independent Game, Best Sports/Racing Game, en Best Multiplayer.