Schijtlollige 'fan' jaagt supportersclub op kosten

De supportersclub van voetbalclub Go Ahead Eagles heeft naar eigen zeggen een 'serieus probleem'. Een of andere grapjas saboteert de toiletten in het supportershome in stadion de Adelaarshorst. Dit doet hij door zijn grote boodschap in een bekertje te doen, dat hij vervolgens in het toilet gooit en doortrekt.

Volgens dagblad De Stentor heeft de 'bekerpoeper' al voor duizenden euro's schade aangericht. De vereniging vraagt de betreffende 'fan' dan ook om 'achter zijn oren te krabben (wel met gewassen handen)'.

"Deze mannelijke supporter heeft een groot probleem. Deze man vindt het leuk om zijn grote boodschap in een grote beker te deponeren, daarna trekt hij de beker door waarmee hij de supportersvereniging weer in de shit laat zakken," schrijft de supportersvereniging in een statement op haar website.  "Deze man kost de supportersvereniging op jaarbasis tussen de 12.000 en 18.000 euro met zijn probleem."

Wegens privacyredenen is camerabewaking in de toiletten geen optie. Wie de mysterieuze bekerpoeper is, is dan ook nog een groot raadsel.