Man bedankt agent voor zijn arrestatie

Een flinke boete met daarbij een taakstraf en een lange tijd zonder rijbewijs zitten. Er zijn mensen die hier erg dankbaar voor zijn. Zo dankbaar dat ze de moeite nemen om een persoonlijke dankbrief naar de desbetreffende agent te sturen. Zo was ook het geval bij een man uit Georgia.

'Het is allemaal niet leuk nee, maar ik ben de agent wel dankbaar dat ik nog mag leven', zo beschreef de man de situatie in zijn brief. Niet alleen was de man blij dat zijn eigen leven hiermee bespaard bleef, maar ook dat van de andere.

De agent zijn dag kon niet meer stuk. Hij kon de verleiding dan ook niet weerstaan om de brief op Facebook te plaatsen. 'Deze brief bewijst dat we ons werk goed doen', aldus het hoofd van het politiekorps.

Wat de intentie van de brief ook was, het kwam bij het politiekorps in Georgia en, door de social media, ook in heel de wereld als een opmerkelijk maar mooi statement naar buiten.

I got this letter in the mail today from a gentleman that Sgt. Collins arrested for DUI a few months ago. I believe it...

Posted by Tyrone Police Department on maandag 16 november 2015