Joepie! Arie Boomsma gaat weg bij KRO

Tijd voor feest! Vanaf 2016 hoeven we Arie Boomsma gelukkig niet meer te zien op de publieke omroep. Na de EO en de KRO is het nu tijd voor... Net5! Dat werd bekend gemaakt tijdens RTL Late Night waar Arie te gast was.

Humberto Tan: ''Ik moet jou feliciteren met Net5. Het is waar hé?'' Arie is even stil en antwoordt dan: ''We hebben het over iets voor volgend jaar, maar ik maak eerst nog twee 'prachtige' programma's voor de KRO.'' De onthulling is voor Arie blijkbaar onverwachts. ''Hoe weet jij dat nou weer?'' zegt hij verrast. Hij gaat bij Net5 dezelfde soort programma's, die nogal vaak over homoseksualiteit gaan (je zal bijna denken dat hij...), maken als die hij maakte voor de KRO.

Voordat hij klaar is bij de KRO, komen er nog twee 'geweldige' programma's van Arie op NPO3: Hij is een Zij, waarin hij transgenders volgt tijdens hun transitie, en Van hagelslag naar halal, waarin hij met drie bekeerde moslima's en hun moeders door Jordanië reist in de hoop de band tussen moeder en dochter, die door de keuze van de dochter om zich te bekeren tot de islam, te herstellen.

arieArie mag nu voor Net5 leuke programma's maken! (Foto: ANP)