Van Marwijk ziet Saudi-Arabië in de dubbele cijfers komen

Bert van Marwijk heeft dinsdag met Saudi-Arabië met liefst 10-0 gewonnen op bezoek bij Oost-Timor. Grote man bij de ploeg van de Nederlandse bondscoach was Mohammed Al-Sahlawi, die vijf doelpunten voor zijn rekening nam.

In Dili duurde het nog bijna een half uur voordat Al-Sahlawi de score vanaf elf meter opende in de kwalificatiewedstrijd voor het WK in 2018, maar daarna ging het hard. Bij rust stond het al 4-0, in de laatste tien minuten van de wedstrijd scoorden de Saudi's vier keer. Oost-Timor stond toen na twee gele kaarten voor Adeline Trindade al met tien man.

Saudi-Arabië vergaarde zestien punten uit zes duels in de jacht op een WK-ticket. Later vanavond op FOK!sport een uitgebreid overzicht van de gespeelde wedstrijden in Azië.

Een aantal doelpunten uit de kraker tussen Oost-Timor en Saudi-Arabië. (Bron: YouTube)