Extra uitzending Pauw vanwege aanslagen

De NPO heeft voor zaterdagavond een extra live uitzending van Pauw ingelast vanwege de terroristische aanslagen in Parijs. Het praatprogramma onder leiding van Jeroen Pauw begint om 20.47 uur. De gasten zijn nog niet bekend. Een aantal programma's op NPO1 is geschrapt.

De programmering is voor de hele dag aangepast. Nieuwsuitzendingen worden langer. Ook het NOS Journaal van 20.00 uur wordt extra lang. Ook Nieuwsuur krijgt extra zendtijd. In de radioprogramma's wordt eveneens ruim verslag gedaan van de actualiteit en er is veel ruimte voor reacties van de luisteraars.

Het programma Mijlpalen voor Parijs, waarin met een wandeltocht vanuit Utrecht naar Parijs met presentatoren en verschillende gasten vooruitgekeken naar de VN-klimaattop eind deze maand in Parijs, vervalt zaterdag en zondag. De NPO zou zaterdag ook de DJ's van de Top 2000 bekend maken, maar dit is uitgesteld.

Voor tv, radio en online zijn door de STER alle commercials gescreend op uitingen die in de huidige situatie als ongepast zouden kunnen worden ervaren.

Extra uitzending Pauw vanwege aanslagen
Extra uitzending Pauw vanwege aanslagen (Foto: ANP)