Wie is de mol? in Dominicaanse Republiek

Wie is de mol? reisde voor het nieuwe seizoen af naar de Dominicaanse Republiek. Dat maakte AVROTROS donderdag bekend. De omroep liet middenin Amsterdam weten welke tien BN'ers meereisden.

Airen Mylene, Annemieke Schollaardt, Cécile Narinx, Ellie Lust, Klaas van Kruistum, Marjolein Keuning, Remy van Kesteren, Rop Verheijen, Taeke Taekema en Tim Hofman vertrokken onder leiding van presentator Art Rooijakkers naar de Dominicaanse Republiek. Op de Dam in Amsterdam namen ze donderdag, met actrice Toprak Yalçiner, deel aan een 'live-executie'.

"Na maandenlang zwijgen, ontkennen en soms keihard moeten liegen staan we ineens met alle kandidaten op de Dam", zegt Rooijakkers. "Wat een bijzondere start van het nieuwe seizoen! Afgelopen zomer begon ik aan mijn vijfde seizoen als presentator van Wie is de mol? Een lustrum. En toch voelde ik, net als de rest van het team, bij de opening weer een frisse, gezonde wedstrijdspanning."

De presentator omschrijft de zestiende reeks van Wie is de mol? als 'nieuw, maar toch vertrouwd'. "Een nieuw land, nieuwe kandidaten, een nieuw seizoen."Wie is de mol? krijgt ook een nieuwe plek in de programmering, vanaf 2 januari is het spelprogramma elke zaterdag te zien om 20.30 uur op NPO 1.

Wie is de mol? in Dominicaanse Republiek
Wie is de mol? in Dominicaanse Republiek (Foto: BuzzE)