Wie is de Mol-kandidaten bekendgemaakt op de Dam

AVROTROS doet dit jaar niet geheimzinnig over de deelnemers aan Wie is de mol? Midden op de Dam in Amsterdam werden de kandidaten donderdag één voor één bekendgemaakt.

Actrice Toprak Yalçiner, presentator Tim Hofman, 3FM-dj Annemieke Schollaardt en presentator Klaas van Kruistum kropen achter de bekende Mol-computer. Eric van Stade, algemeen directeur van AVROTROS, bevestigde via Twitter dat het om de onthulling van de deelnemers aan Wie is de Mol? gaat.

Ook hockeyer Taeke Taekema, acteur Rop Verheijen, Harper's Bazaar-hoofdredactrice Cécile Narinx en politiewoordvoerder Ellie Lust namen midden op de Dam plaats achter een bureautje. Daar gingen ook actrice Marjolein Keuning, presentatrice Airen Mylene en harpist Remy van Kesteren aan de slag met de laptop waarop de gevreesde test wordt gemaakt.

Airen Mylene, Annemieke Schollaardt, Cécile Narinx, Ellie Lust, Klaas van Kruistum, Marjolein Keuning, Remy van Kesteren, Rop Verheijen, Taeke Taekema en Tim HofmaAiren Mylene, Annemieke Schollaardt, Cécile Narinx, Ellie Lust, Klaas van Kruistum, Marjolein Keuning, Remy van Kesteren, Rop Verheijen, Taeke Taekema en Tim Hofman zijn dus binnenkort in het spannende programma te zien.

Toprak Yalçiner nam ook deel aan de 'live-executie', ze speelt echter niet mee in het programma.AVROTROS onthult Mol-kandidaten in Amsterdam

AVROTROS onthult Mol-kandidaten in Amsterdam (Foto: BuzzE)