FOK! Wat een weer: grauw

Motregen, wind, opklaringen en een matig zonnetje. We zien het allemaal vandaag. 's Ochtends waait de wind nog uit het westen, maar draait in de loop van de dag naar het zuiden. In de middag klaart het ook iets op en kan de zon even zijn gezicht laten zien, later op de middag neemt de kans op (mot)regen weer toe. De temperatuur ligt met zo'n 15 graden nog steeds te hoog voor het jaargetijde. 

Ook in het Reichswald heeft de herfst onverbiddelijk toegeslagen. Maar als de boom zijn blad nu niet loslaat, krijg hij in het voorjaar geen kans om te bloeien.. 

Herfst in het Reichswald  (Foto: qltel)
Herfst in het Reichswald (Foto: qltel)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag:
* In 2004 wordt tijdens D-Day in Leeuwarden een wereldrecord gevestigd: er vallen maar liefst 3.992.397 steentjes om tijdens de recordpoging. 

* In 1935 wordt in Lissabon de eerste lobotomie uitgevoerd: een hersenoperatie waarbij de verbinding tussen de frontale hersenkwabben en de rest van de hersenen bijna volledig doorgesneden wordt om zo een gedragsverandering van de patient te bewerkstelligen. De operatie werd toegepast bij bijvoorbeeld mensen met schizofrenie. 

* In 1923 wordt Adolf Hitler gearresteerd vanwege zijn milsukte staatsgreep op 8 november. 

* In 2004 wordt er in Liempde een terroristisch bolwerk van de PKK in een kampeerboerderij opgerold.