FOK! Wat een weer: spinnen!

Meende ik dat het gisteren al echt herfstweer leek te worden, vandaag wordt het dat nog een beetje meer. Hoewel nog steeds (te) warm voor de tijd van het jaar, trekken er vandaag regelmatig buien over het land. In de ochtend is het nog redelijk droog, maar later op de dag en in de avond wordt het wat vochtiger. De wind uit het zuidwesten is vrij krachtig aan zee, landinwaarts iets gematigder. De temperaturen lopen uiteen van 16 graden in het noorden tot 19 graden in het zuidoosten. 

Ik ben er als de dood voor, user Ouwesok schrikt er niet voor terug om ze van dichtbij te bekijken én vast te leggen op de gevoelige plaat. Spinnen! Spinnenfeitje: Als je één spin ziet, is de kans aannemelijk dat nummer twee in de buurt zit. Ze komen namelijk vaak in paren om zich te kunnen vermenigvuldigen  

Spin  (Foto: Ou)
Spin (Foto: Ouwesok)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag:
* In 1975 komen bij een explosie bij DSM in Geleen 14 medewerkers om het leven. Nog eens 109 personeelsleden raken zwaargewond.

* In 1944 wordt  Franklin D. Roosevelt voor de vierde keer herkozen als President van de Verenigde Staten. Een absoluut unicum in de geschiedenis.

* In 1990 breekt er brand uit bij Universal Studios. Een derde van het bedrijf wordt door de brand in de as gelegd.

* In 1989 wordt David Dinkins verkozen als de eerste zwarte burgemeester van New York.