FOK! Wat een weer: zacht

Het is ontzettend zacht najaarsweer. Ondanks dat de zon zich nauwelijks laat zien en er met regelmaat een regenwolk over het land trekt, ligt de temperatuur hoger dan gemiddeld voor de tijd van het jaar. De wind is gedraaid naar het zuid/zuidwesten, aan zee vrij krachtig en in het binnenland matig. De temperatuur schommelt tussen de 15 en 17 graden. 

Klapmongeaul maakte deze prachtige foto van een nevelige ochtend. De foto geeft uitermate goed weer hoe de laatste dagen in ons kikkerlandje zijn begonnen! 

ochtendnevel  (Foto: Klapmongeaul)
ochtendnevel (Foto: Klapmongeaul)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag:
* In 1919 wordt de eerste radio-uitzending voor algemeen publiek verzorgd door Hanso Schotanus à Steringa Idzerda. De radiopionier werd in de Tweede Wereldoorlog gefusilleerd vanwege verzetswerk. 

* In 1789 wordt het Bisdom Baltimore opgericht: het eerste rooms-katholieke bisdom in de Verenigde Staten van Amerika.

* In 1956 trekt Nederland zich terug van de Olympische Zomerspelen in Melbourne uit protest tegen de inval door de Sovjet Unie in Hongarije.