Victoria Beckham laat tattoo's verwijderen

Victoria Beckham is bezig om meerdere tatoeages weg te laten laseren. Opvallend genoeg moeten verschillende liefdestattoo's die ze voor haar man David liet zetten, eraan geloven.

De tatoeage op Victoria's linkerpols is zichtbaar vervaagd, zo is te zien op foto's van Daily Mail. Wie goed kijkt, herkent de initialen van David Beckham nog, maar de Hebreeuwse vertaling van 'samen, voor altijd en eeuwig' is haast niet meer te lezen. Ook de lichaamsversiering op haar andere pols, de Romeinse cijfers VIII-V-MMVI, de datum waarop de twee hun huwelijksgeloften hernieuwden, vervaagt.

Victoria zou van de tatoeages af willen omdat ze de versieringen niet vindt passen bij haar imago van een succesvolle zakenvrouw. De modeontwerpster was al in september begonnen met het weglaseren van een tattoo die van haar nek naar haar rug loopt. Daar prijkte voorheen de Hebreeuwse vertaling van 'ik ben van mijn geliefde en mijn geliefde is van mij'. David heeft dezelfde tattoo, die ze samen voor hun zesde trouwdag lieten zetten.

En terwijl Victoria er alles aan doet om van haar tatoeages af te komen, kalkt manlief zijn lichaam juist verder vol. De oud-voetballer toonde vorige week op Instagram nog vol trots zijn nieuwe aanwinst: een tattoo van een tekeningetje van zijn dochter Harper op zijn handpalm.

Victoria Beckham laat tattoo's verwijderen
Victoria Beckham laat tattoo's verwijderen (Foto: BuzzE)