Val Kilmer weigert behandeling tegen kanker

Val Kilmer zou behandeling voor zijn keelkanker weigeren, terwijl zijn dokters al voorbereidingen treffen voor terminale zorg. Dat schrijft Radar Online.

Volgens een ooggetuige heeft de acteur zich onlangs gemeld bij het medisch centrum UCLA onder de valse naam 'Oscar Davis.' "Kilmer kon nauwelijks praten toen hij in een rolstoel door de gang werd gereden", aldus de ooggetuige. Ook zat hij vast aan diverse medische apparaten en slangetjes. Insiders vertellen dat Kilmer zichzelf 'probeert beter te praten en te mediteren' en duidelijk niet kiest voor de 'agressieve medische route' om de kanker te behandelen.

In januari van dit jaar werd de 55-jarige Kilmer, bekend van de films Top Gun en Batman Forever, in het ziekenhuis opgenomen met een bloedende keel. Zijn moeder Gladys Leach bevestigde dat hij keelkanker had, iets wat haar zoon in alle toonaarden ontkende.

"Dank voor alle steun, maar ik heb geen tumor, dus ik ben ook niet geopereerd aan een tumor", liet hij toen op zijn Facebookpagina weten. "Ik had een complicatie en de beste manier om zorg te krijgen is om ter observatie op de intensive care van medisch centrum UCLA te liggen."

Val Kilmer weigert behandeling tegen kanker
Val Kilmer weigert behandeling tegen kanker (Foto: BuzzE)