Smelt weg bij nieuwe beelden Horizon: Zero Dawn

Guerilla en de nieuwste titel Horizon: Zero Dawn konden uiteraard niet wegblijven bij de personferentie van Sony tijdens de Paris Game Week. Nieuwe details en beelden zijn vrijgegeven en het geheel is heerlijk.

Hoofdpersonage Aloy kan op de mechanische wezens jagen en hiermee materiaal verzamelen voor onder andere nieuwe wapens. Ook zien we Aloy trip wires gebruiken om vervolgens een kudde wezens erin te jagen. Na deze aanpak gaat ze het gevecht aan met ThunderJaw, een gigantisch wezen (zeker ten opzichte van Aloy). Uit het commentaar van Mark Norris blijkt hoe veelzijdig de game zal zijn.

Zo heeft het beest een aantal dozijn aan beschermplaten die allemaal te vernietigen zijn. Door dit te doen, onthul je de zwakheden die eronder zitten. Door de zwakke plekken aan te vallen, maak je het jezelf uiteraard makkelijker. Uiteindelijk is het de bedoeling je prooi vast te binden en de genadeklap uit te delen.

Geniet zelf van de beelden hieronder, ze mogen er zijn. Horzion: Until Dawn verschijnt in 2016 exclusief voor PlayStation 4.