Bta Overwatch gestart

De gesloten béta van Overwatch, de nieuwste shooter van Blizzard en de nieuwste IP in bijna 17 jaar is zojuist gelanceerd voor Amerika en Europa. De béta voor Azië volgt later.

Oorspronkelijk was het plan dat alleen de Amerikanen toegang tot de béta zouden krijgen, maar op 10 Oktober veranderde Blizzard van gedachten. De Europese launch is nu gelijk met de Amerikaanse. Mensen uit Azië hebben pech: zij moeten nog steeds iets langer wachten voordat ze aan de slag kunnen met de béta. 

Je kan op twee manieren de béta binnenkomen: door uitgenodigd te worden door Blizzard zelf om onbeperkt toegang te hebben of in een van de test-weekenden. Deze test-weekenden beginnen na blizzcon en zijn bedoeld om te kijken of de servers de druk aankunnen. Mocht je uitgenodigd zijn voor een testweekend, dan krijg je via een e-mail bericht van Blizzard met verdere instructies.

Voor de mensen die hoopvol hun battle.net account hebben bekeken en teleurgesteld zijn dat ze geen toegang hebben: Blizzard laat telkens een hoop accounts toe op een aantal specifieke tijdstippen. Het zou dus kunnen dat jouw toegang tot de béta een uur later kan zijn.

Béta Overwatch gestart