Matsoe Matsoe is moe

Matsoe Matsoe, oftewel Joey Spaan, is afgelopen weekend tijdens een optreden in België onwel geworden. De Oh oh Cherso-ster moet nu verplicht rust houden van de dokter.

''Ik baal enorm van de huidige situatie. Volgens mijn arts heb ik roofbouw gepleegd op mijn lichaam en is een verplichte rustperiode onvermijdelijk. Deze heeft hij mij dan ook verplicht voorgeschreven zodat ik snel weer de oude Joey ben'', aldus Matsoe Matsoe op Facebook.

De realityster legt uit hoe dit kon gebeuren: ''Het is allemaal een beetje begonnen tijdens mijn zomertoer waarin ik zeven weken lang elke dag op een andere plaats in Europa aan het draaien was en bij thuiskomst was Bad Ass Fashion echt ontploft en dit betekende op vrijdag en zaterdag draaien en dan 's middags naar gave winkels die mijn kleding gingen verkopen.'' Het gevolg is dan ook een kleine burn-out.

''Ik ga de komende drie weken keihard werken aan mijn gezondheid om zodoende het jaar en de feestdagen knallend met jullie af te sluiten. Ik dank iedereen voor de support de afgelopen periode. Ik had nooit verwacht dat het succes zijn tol zou eisen maar het is helaas gebeurd'', besluit Matsoe Matsoe.

Verplichte rust voor uitgeputte Matsoe Matsoe
Verplichte rust voor uitgeputte Matsoe Matsoe (Foto: BuzzE)