Lamar Odom kreeg twaalf beroertes

Lamar Odom heeft twaalf beroertes gehad. Daardoor zijn de motorische vaardigheden van de voormalige basketballer aangetast. Dat schrijft TMZ zaterdag. Odom werd onlangs bewusteloos aangetroffen in een bordeel, waar hij vier dagen had gefeest.

Doktoren zouden de beroertes hebben ontdekt toen zij scans van Odoms hersenen maakten. Er zouden geen nadelige gevolgen zijn geweest voor zijn vitale organen, maar wel voor zijn vermogen om te lopen en praten.

Het medische team van de oud-topsporter doet geen uitspraken over of de beschadiging blijvend is. Odom moet maanden revalideren. Artsen weten niet in hoeverre zijn motoriek kan worden verbeterd met intensieve therapieën.

Niertransplantatie
Zijn niet werkende nieren vormen vooralsnog het grootste probleem. Odom heeft dialyse nodig en mogelijk zelfs een niertransplantatie.

Odom werd afgelopen week van het ziekenhuis in Las Vegas naar Los Angeles verplaatst. Daar ligt hij nog altijd in het ziekenhuis. Ex-geliefde Khloé Kardashian wijkt tot nu toe niet van zijn zijde.

Lamar Odom kreeg twaalf beroertes
Lamar Odom kreeg twaalf beroertes (Foto: BuzzE)