Eerste volledige trailer voor Marvel's Jessica Jones

Na een aantal weken het publiek geteased te hebben met een aantal korte indrukken uit het leven van Marvel-heldin Jessica Jones, heeft Netflix vandaag de eerste volledige trailer vrijgegeven van de nieuwe Marvel/Netflix-serie.

De trailer laat zien dat Jessica Jones, ooit aspirerend superheld, nu een duister leven leidt. Geplaagd door een gebeurtenis uit haar verleden werkt ze als privédetective. Ze spoort mensen op, onderzoekt hun problemen en komt daardoor opnieuw in aanraking met dat wat ze liever zou vergeten.

Jones wordt gespeeld door Krysten Ritter, en bijgestaan door Mike Colter, die de rol van Luke Cage speelt. Hij heeft een niet onaanzienlijke rol in Jessica Jones en zal volgend jaar, ook op Netflix, te zien zijn in zijn eigen serie, Luke Cage. Deze wordt nog gevolgd door een vierde Marvel/Netflix-serie, Iron Fist, voordat de hoofdfiguren uit de vier series samen een rol zullen spelen in The Defenders, ook bij Netflix. Andere rollen in Jessica Jones zijn voor David Tennant, Rachael Taylor en Carrie-Anne Moss. De dertien afleveringen van het eerste seizoen zijn vanaf 20 november te zien.

Jessica Jones: Krysten Ritter (Foto: Myles Aronowitz/Netflix)
Krysten Ritter als Jessica Jones (Foto: Myles Aronowitz/Netflix)