Justin Bieber zegt sorry in nieuwe videoclip

Justin Bieber verontschuldigt zich weer. Niet in een interview, maar in zijn nieuwe single Sorry spreekt hij zijn hoop uit op een tweede kans.

Het is de tweede single van de popster in aanloop van zijn nieuwe album Purpose dat volgende maand verschijnt. De zanger maakte het nummer samen met dancesensatie Skrillex en de tekst sluit aan bij de reeks aan spijtbetuigingen die hij dit jaar deed. Er is een vermoeden dat hij het in het nummer heeft over zijn gedrag ten opzichte van zijn ex Selena Gomez.

Justin verraste zijn fans pas nog door een duet met Selena op te nemen. Ook zijn vorige single, What Do You Mean?, zou reflecteren op de knipperlichtrelatie tussen de twee. De zanger reageerde onlangs opgelucht over zijn hernieuwde succes met What Do You Mean?, na een periode van negatieve media-aandacht. "Ik draai al zolang mee en mensen denken misschien dat ik al eerder op 1 stond, maar dat was alleen op iTunes en zo", vertelde hij aan Access Hollywood "Dat ik nu op 1 sta in de hitlijst van Billboard is erg speciaal. Het is net alsof alles nu bij elkaar komt."

Justin Bieber zegt sorry in nieuwe videoclip
Justin Bieber zegt sorry in nieuwe videoclip (Foto: BuzzE)