Verliefde 20-jarige vergeet vrienden en wordt begraven

De 20-jarige Keiran Cable was besmet geraakt met het Cupido-virus. Daardoor liep hij zo hard achter zijn genotsknots aan dat hij zijn vrienden vergat. Deze waren niet zo blij met zijn ziekte en vreesden hun mattie voorgoed te verliezen aan de 'huisje, boompje, baby, beestje'-koorts. Daarom bedachten ze een rigoureuze geneesmethode; ze begroeven hun maatje symbolisch, bericht de Daily Mail.

De zorgzame groep pakte groot uit met een handgemaakte kist, afscheidsnummers, rouwkaart en zelfs een lijkwagen werd van stal gehaald ter genezing van hun al 18 maanden doodzieke vriend. Toen Cable bij zijn stamcafé kwam om een rugbywedstrijd te kijken met zijn maatjes keek hij vreemd op. Er wachtte hem een heuse doodskist. Keiran zag er de zwarte humor wel van in en nam plaats in de doodskist. Daarna volgde een heuse stille tocht in een echte geleende begrafeniswagen. De tocht ging vervolgens van kroeg naar kroeg.

Daarna trad dan toch de gehoopte genezing in. Keiran besloot om wat minder tijd op zijn vriendin door te brengen en wat meer tijd voor zijn creatieve vrienden vrij te maken.