Overleden kind (4) gevonden in Dordrecht

In een woning aan het Frida Katz-erf in Dordrecht is dinsdagavond een dode jongen van vier jaar oud gevonden. De politie meldt dat het lichaam werd gevonden door de 34-jarige vriendin van de bewoner van het huis. De politie vermoedt dat de bewoner de vader van de jongen is. De politie is nog op zoek naar de man.

Hoe de jongen om het leven is gekomen is nog niet duidelijk, maar de omstandigheden rond de dood van het kind zijn verdacht, daarom is de politie een uitgebreid onderzoek begonnen. Het woonerf is afgezet en de forensische opsporing onderzoekt de woning. Er is nog niemand als verdachte aangemerkt, omdat nog niet vaststaat dat het kind door een misdrijf is omgekomen

De hulpdiensten die door de 34-jarige vrouw waren gewaarschuwd, konden niets meer voor het kind doen. De politie is nog op zoek naar de vriend van de vrouw. De moeder van het kind is op de hoogte gebracht en familie en betrokkenen worden op het politiebureau opgevangen. Het zesjarige zusje van het jongetje is ongedeerd. Het is nog niet duidelijk of zij in de woning was ten tijde van de dood van haar broertje.

Overleden kind (4) gevonden in Dordrecht
Overleden kind (4) gevonden in Dordrecht (Foto: ANP)