Linkin Park treedt op tijdens Blizzcon 2015

Blizzard heeft zojuist bekendgemaakt dat Linkin Park op BlizzCon gaat optreden op zaterdag 7 november. Mocht je nog geen kaartje hebben, dan heb je pech, want het tweedaagse evenement is volledig uitverkocht.

Maar voor de thuisblijvers is er nog het virtuele ticket, waarmee je digitaal toegang hebt tot alle zalen, dus alle presentaties, sprekers en eSports-events. Het kaartje kost wel een kleine dertig euro. Linkin Park viert deze week haar vijftiende verjaardag van het debuutalbum Hybrid Theory. Ondertussen zijn ze bezig met hun zevende album op te nemen.

Blizzcon is het evenement van Blizzard in het Anaheim Convention Center dat 6 en 7 november waar normaal gesproken wel een aankondiging van een nieuwe game plaatsvindt en natuurlijk meer informatie over al aangekondigde games, zoals de nieuwe World of Warcraft-uitbreiding en ook Overwatch. Daarnaast zijn er allerlei discussiepanels, eSports-toernooien, wedstrijden zoals cosplay en zoals bekendgemaakt is komt op het einde Linkin Park langs.

Linkin park