'Herstel Lamar Odom gaat maanden duren'

Het lijkt erop dat Lamar Odom er weer bovenop komt. TMZ schrijft dat de oud-NBA-speler zijn ziekenhuisopname zal overleven, maar zijn herstelperiode gaat wel heel wat maanden in beslag nemen.

Artsen zouden Odom hebben gezegd dat de komende periode een 'lange en zware weg' gaat worden. Hij zou er overigens niet op kunnen rekenen dat hij weer helemaal de oude zal worden. Hoeveel precies is niet duidelijk, maar Lamar zou blijvende schade houden aan zijn lijf.

Odom gaat de komende maanden met verschillende therapeuten werken. Zo krijgt hij hulp van een fysiotherapeut en een logopedist. Lamar hoeft dit trouwens niet allemaal in zijn eentje te doen. Volgens TMZ krijgt hij hulp van zijn ex-vrouw Khloé Kardashian. Zij zou hem hebben beloofd om hem overal bij te steunen.

Lamar Odom werd vorige week bewusteloos aangetroffen in een bordeel vlak buiten Las Vegas. Wat er precies met hem aan de hand was, is nog steeds niet helemaal duidelijk. Hij zou cocaïne hebben gebruikt in combinatie met een natuurlijke variant op viagra. Dat zorgde ervoor dat hij een aantal dagen bewusteloos in het ziekenhuis lag. Inmiddels zou hij weer bij bewustzijn zijn en communiceren met onder andere Khloé die de afgelopen dag niet van zijn zijde zou zijn geweken.

'Herstel Lamar Odom gaat maanden duren'
'Herstel Lamar Odom gaat maanden duren' (Foto: BuzzE)