Wendy: ik weet niet wat ik meemaak

Wendy van Dijk heeft vrijdag het kort geding dat ze had aangespannen tegen Quote gewonnen. Het blad had in het nieuwe blad namelijk geschreven dat de presentatrice een cocaïneverslaving heeft gehad. Wendy was vrijdag zelf in de rechtszaal aanwezig.

Daar hoorde Wendy het verhaal van Quote aan. "Het is zo'n ver-van-mijn-bed-show dat ik er bijna om kon lachen, maar dat is misschien niet zo handig in de rechtbank. Ik weet niet wat ik meemaak", aldus Wendy tegenover RTL Boulevard. Van Dijk moest vrijdag eigenlijk bij de opnames van Moordvrouw zijn. Toch koos ze ervoor om naar de rechtbank te gaan. "Ik vind het zo belangrijk dat ik iets heb kunnen toevoegen. Dat ik een halt kan toeroepen aan dit soort levensverwoestende berichten."

De RTL4-presentatrice vertelt het programma ook dat ze de geruchten met haar zoon heeft gedeeld. "Dit soort verhalen gingen, dus ik moest het ook mijn zoon uitleggen. Maar hoe doe je dat? Dus ik heb gezegd: Lieverd, weet je nog dat we het laatst over Ferry Doedens hadden? Nou dat zeggen ze ook over mama."

Quote moet Wendy een schadevergoeding betalen.

Wendy: ik weet niet wat ik meemaak
Wendy: ik weet niet wat ik meemaak (Foto: BuzzE)