Bekendheid hindert jongens Streetlab soms

Dat de jongens van Streetlab mede dankzij hun nominatie voor de Gouden Televizier-Ring steeds bekender worden, is niet altijd handig voor hun programma. "We hebben steeds vaker dat experimenten mislukken omdat we herkend worden", vertelt Jasper Demollin aan het AD.

Vaak weten de vier daar wel een mouw aan te passen, maar soms sneuvelen items. "Voor de straatexperimenten is dat niet zo'n ramp, want dan zoek je door naar iemand die ons niet herkent", zegt Demollin. "Lastiger zijn experimenten als meetrainen met Schalke 04 of je voordoen als medewerker van McDonald's. Dat moet in één keer goed gaan, zonder herkend te worden."

Voor de heren is dat echter geen reden de Gouden Televizier-Ring niet te willen winnen. "Daar is het al te laat voor", weet Daan Boom. "Iedereen ziet ons nu al op die eerste rij zitten."

Stijn van Vliet verwacht dat hij en zijn drie collega's donderdagavond gespannen zijn tijdens de uitreiking van de felbegeerde televisieprijs. "Omdat we die hele entourage niet kennen. En dat we meteen vooraan zitten, is knots!"

Bekendheid hindert jongens Streetlab soms
Bekendheid hindert jongens Streetlab soms (Foto: BuzzE)