Jenny McCarthy wil naakt in 'laatste' Playboy

Jenny McCarthy wil graag nog een keer uit de kleren voor Playboy nu het nog kan. Dat vertelt ze tijdens een interview op radiozender SiriusXM.

"Ik wil absoluut nog een laatste keer uit de kleren. Gewoon om te kunnen zeggen dat ik in de laatste sta", vertelt de 42-jarige die in 1993 voor het eerst als Playmate in het blad te zien was. Het model betreurt het nieuws dat Playboy gaat stoppen met naaktreportages. "Het is het einde van een tijdperk en dat breekt mijn hart. Uit solidariteit zal ik mijn ondergoed halfstok dragen."

Vorige week zei McCarthy juist nog dat ze voorlopig niet naakt wil poseren. "Mijn kind is een tiener en ik wil zijn sociale leven niet verder verpesten", zei ze in een interview met Fox411. Maar als iemand tegen haar zegt dat ze er te oud voor is, krijgt ze direct de neiging om het weer te doen: "Ik weet nog dat ze vroeger zeiden dat ik als Playmate echt nooit in een sitcom of comedy zou spelen. Ik dacht alleen maar: 'Waarom niet?'. Altijd als iemand tegen me zei dat ik iets niet kon, deed ik het." In 2012 poseerde ze voor het laatste in het blad, ter ere van haar veertigste verjaardag.

Dinsdag kondigde het tijdschrift aan te stoppen als blootblad omdat naakte vrouwen binnen een muisklik op het internet te vinden zijn. Het blad gaat wel gewoon verder zonder de naaktreportages.

Jenny McCarthy wil naakt in 'laatste' Playboy
Jenny McCarthy wil naakt in 'laatste' Playboy (Foto: BuzzE)