Tom Jones deelt sneer uit naar The Voice

Tom Jones werd in augustus ontslagen door de Britse versie van The Voice en nu haalt de wereldberoemde artiest uit naar het talentenprogramma. In een interview met The Telegraph zegt Tom Jones dat de makers van het programma de coaches opdroegen om vaker hun stoel om te draaien tijdens de audities. "Ik wilde dat niet, want ik wilde dat het echt zou zijn en ik wilde niet opgezadeld zijn met iemand die ik eigenlijk niet goed vond."

"Ik sta erom bekend te draaien bij de goede stemmen. Maar ik werd onder druk gezet om te draaien en zo kreeg ik een roodharig meisje in mijn team die ik eigenlijk niet wilde", aldus Tom. Volgens de krant zou het goed kunnen dat de zanger doelt op Roisin Geraghty-McDonagh. "Ze vonden het echt vervelend als we onze stoelen niet draaiden, maar ik bleef steeds zeggen dat het wel echt moest zijn."

Jones (75) heeft nog meer kritiek op het programma. Volgens Tom zijn de coaches namelijk niet echt betrokken bij het programma. "De echte coaches zijn de zangleraren en zij houden ons op de hoogte van de vorderingen van de deelnemers. Er vindt overleg plaats met de zangcoaches, maar uiteindelijk doen zij het echte werk. Wij zijn alleen het gezicht, we kiezen de deelnemers uit en de zangcoaches werken met ze."

Wat Tom dacht toen hij hoorde dat hij niet langer bij het programma betrokken zou zijn? "Ik heb in de afgelopen jaren geleerd dat je nergens op kunt vertrouwen. Toen ik hoorde dat mijn contract niet werd verlengd, bedacht ik mij dat het mij eigenlijk niks kon schelen. Ik was hier al voor The Voice en ik zal er ook hierna nog zijn."

Tom Jones deelt sneer uit naar The Voice
Tom Jones deelt sneer uit naar The Voice (Foto: BuzzE)