Tweede Street Fighter V-btafase test cross-platform

De nieuwe bètafase voor Street Fighter V, die eind deze maand alweer van start gaat, biedt ondersteuning voor multiplatformspel tussen pc-spelers en PlayStation 4-spelers. De tweede bèta omvat verder het testen van nieuwe personages, ranked matchmaking, leaderboards en unlockables.

Bij de start van de bèta behoren Ken, Necalli, Vega en R. Mika tot de beschikbare personages. Rashid wordt op de tweede dag nog toegevoegd. De vechtjassen uit deel een van de bèta kunnen niet gekozen worden. Mocht je je alsnog willen inschrijven voor de PlayStation 4-versie van de bèta dan kan dat hier. Als pc-gamer zal je een pre-order moeten plaatsen om toegang te krijgen. Houd er rekening mee dat eventuele prestaties zoals leaderboard ranking waarschijnlijk niet worden overgedragen naar de uiteindelijke versie.

De bèta trapt af op 22 oktober op alle platformen, cross platform-functionaliteit zal op 24 en 25 oktober getest worden. De uiteindelijke game staat gepland voor release in het eerste kwartaal van 2016.