Miley Cyrus huilt om dode hond

Miley Cyrus gaf zaterdagavond een bijzonder emotioneel optreden tijdens Saturday Night Live. Tijdens het zingen van het liedje I Had a Dream (Twinkle Song) rolden de tranen over haar wangen.

Miley begeleidde zichzelf op piano. Ze droeg de ballad, die op het eind augustus verschenen album Miley Cyrus and her Dead Petz staat, op aan haar overleden hond Floyd. Op het instrument stond een foto van Floyd, in een hartvormig fotolijstje. De 22-jarige zangeres hield het niet droog. Het leek zelfs even of ze het optreden niet af zou kunnen maken.

Het is niet de eerste keer dat Miley in tranen was over een dood huisdier. In mei trok ze het even niet meer toen ze een liedje zong over haar overleden kogelvis. 

Er viel overigens ook nog genoeg te lachen in Saturday Night Live. Zo maakte Hillary Clinton haar opwachting in een sketch. De Democratische presidentskandidaat speelde een barvrouw die levensadviezen gaf aan kroegbezoeker Hillary (een rol van Kate McKinnon). Als barvrouw deed Clinton een verdienstelijke imitatie van de Republikein Donald Trump.