Katie Price heeft geen spijt van borstverkleining

Katie Price was jarenlang vooral bekend vanwege haar grote borsten, maar die werden eind vorig jaar flink verkleind. De Britse ging van een F-cup naar een bescheiden B'tje. Ze heeft er geen spijt van, vertelt ze zondag in een groot interview met The Sun: "Ze zitten niet meer in de weg de hele tijd en kleding past veel beter. Ik ben er zo blij mee!"

Katie was jaren getrouwd met zanger Peter Andre, met wie ze twee kinderen heeft. De twee exen spreken elkaar echter niet meer. "We zijn allebei verdergegaan met ons leven. We zijn soms net Brad en Angelina. Iedereen is geobsedeerd door onze vorige relaties. Maar dat ligt nu achter ons."

Haar publieke imago is door de jaren heen veranderd. Van ondeugende sekspoes tot hardwerkende zakenvrouw. "Veel mensen denken dat ik de hele dag champagne zit te drinken terwijl mijn haar en make-up worden gedaan. Dat is misschien wel zo geweest, maar de realiteit is nu echt heel anders." Katies dag begint om zes uur 's morgens als de kinderen opstaan. "Ik heb geen make-up op thuis en draag meestal een spijkerbroek of sportkleren. Dat is handig als we met de dieren bezig zijn." Katie en haar man Kieran hebben varkens, geiten, schapen en kippen.

De huwelijksproblemen van de laatste jaren zijn nu ook voorbij. Toen Katie zwanger was van haar zoon Jett, ontdekte ze dat Kieran vreemd was gegaan met twee van haar vriendinnen. Dat is nu vergeven en vergeten: "Mensen vinden hem een vreemdganger en een leugenaar. Maar ik weet hoeveel hij is veranderd. Hij is in twee jaar tijd van een jongen in een man veranderd. Ik vertrouw hem voor de volle honderd procent."

Katie heeft geen spijt van borstverkleining
Katie heeft geen spijt van borstverkleining (Foto: BuzzE)