FC Oss laat zege bij Jong Ajax glippen

FC Oss heeft maandagavond de overwinning in de uitwedstrijd tegen Jong Ajax uit handen gegeven (2-2). De Brabantse ploeg leidde zes minuten voor tijd in Amsterdam nog met 0-2 door treffers van Fatih Kamaci (strafschop) en Felitciano Zschusschen. Beide spelers kwamen in de eerste helft nog even met elkaar in aanvaring over wie de (benutte) strafschop mocht nemen.

FC Oss moest vanaf de 69e minuut bij een stand van 0-2 met tien man verder na de rode kaart voor Wouter de Vogel. Jong Ajax profiteerde in de slotfase van de numerieke meerderheid. Sam Hendriks (strafschop) en invaller Zakaria El Azzouzi stelden alsnog een punt veilig op eigen veld.

FC Oss had na vijf nederlagen op rij, inclusief de bekerblamage vorige week tegen de amateurs van HBS (4-1), juist dringend behoefte aan een overwinning. De ploeg van trainer Reinier Robbemond bleef door de bittere remise steken op de achttiende plaats. Jong Ajax belandde op de zestiende plek.