Buren Clooney woedend om renovatie

De buren van George en Amal Clooney in het Britse dorp Sonning zijn niet te spreken over een renovatie van het huis van de Hollywood-acteur en zijn vrouw. Tegen de krant Telegraph klagen ze dat de werkzaamheden de rust in het dorp hebben verstoord.

In augustus keurde de gemeente de bouwplannen van de Clooneys goed. Het stel laat een nieuw huisje bouwen bij hun zwembad. Hun landhuis uit de 17e eeuw, dat ze na hun huwelijk kochten, is al voorzien van een fitnessruimte, stoomkamer, wijnkelder en een boothuis.

"Het gebouw is afgrijselijk en ik word er onderhand gek van", zegt een buurvrouw tegen Telegraph. "Het is een rommeltje en er lijkt geen einde aan de verschrikking te komen. Het had al af moeten zijn." Een andere buur klaagt over de bouwvakkers. "Ze zijn altijd aan het schreeuwen terwijl mensen van een wandeling langs de rivier proberen te genieten."

Eerder hadden de buurtbewoners al bezwaar gemaakt tegen beveiligingscamera's die George en Amal willen installeren. Deze zouden in elke richting gedraaid kunnen worden en daarmee de privacy van de buren schenden. George en Amal, die zondag hun eerste huwelijksdag vierden, wonen niet in het huis zolang de werkzaamheden aan de gang zijn.

Buren Clooney woedend om renovatie
Buren Clooney woedend om renovatie (Foto: BuzzE)