Man duwt vrouw van klif voor 4 miljoen

Een Amerikaanse man vierde met zijn vrouw hun twaalfjarig jubileum in het Amerikaanse Rocky Mountains National Park. De vrouw wist echter niet dat haar man een moord op haar had gepland, waardoor hij 4 miljoen euro rijker zou worden.

Volgens de aanklager heeft de man het park negen keer bezocht om een goede plek te vinden om de moord te plegen. De moord moest lijken op een ongeluk. De vrouw zou 'per ongeluk' zijn gevallen van de klif die ze bezochten, terwijl ze in werkelijkheid van de klif geduwd werd.

Korte tijd voor de moord heeft de man drie levensverzekeringen afgesloten op de vrouw. Mocht de vrouw dus komen te overlijden, dan zou hij maar liefst 4 miljoen euro ontvangen. Tja, daar koop je wel drie jonge vrouwen voor terug. Tenminste, totdat je wordt gepakt. 

Volgens de bewijsstukken zou de man op de plattegrond een 'X' hebben gezet op de plaats waar het tragische 'ongeluk' zou gaan plaatsvinden. 

In 1995 overleed zijn eerste vrouw aan een auto-incident. Ook voor deze moord heeft de man een aantal levensverzekeringen in afgesloten. 

In december zal de rechter uitspraak gaan doen. Voorlopig ziet het ernaar uit dat de man levenslang de bak in moet.