Miley Cyrus: wij zijn dieren

Miley Cyrus is onder de indruk van haar reis naar het regenwoud in het Canadese British Columbia, waar ze wolven en beren opzocht. Ze was er erg van onder de indruk, maar de premier van Canada was minder enthousiast over het bezoek van de zangeres. Ze sprak zich er namelijk uit tegen de wolvenjacht.

"Ik heb BC dan wel verlaten, mijn hart ligt er nog", vertelt Cyruswolf op Instagram nadat ze afgereisd was naar de regio waar ze zich inzette voor een campagne tegen het afmaken van wolven in de regio. "Tijdens dit avontuur werd bevestigd wat wij natuurliefhebbers al weten maar helaas veel mensen niet begrijpen. Wij zijn deze dieren. Het enige dat ons van deze dieren onderscheidt is dat wij wel een stem hebben. Het is onze verantwoordelijkheid die dieren een stem te geven."

Miley bezocht de regio samen met haar broer Braison nadat ze eerder haar steun uitsprak voor een protest tegen het afmaken van wolven. De regio kampt met een overpopulatie daarom kondigde de overheid aan vele wolven te gaan doden. Dit tot ontsteltenis van activisten, onder wie Miley Cyrus, die zich vorige week druk maakte over de zaak.

'Ga toch twerken'
De Canadese premier Christy Clark was niet blij met de ophef van de popster en meldde dat Cyrus de zaak niet begrijpt - het afmaken zou nodig zijn om rendieren te beschermen - en dat ze zich beter bezig kan houden met twerken. De zangeres besloot daarop naar het gebied te reizen en is niet van mening veranderd: "Niet alleen ben ik helemaal verliefd geworden op BC, maar ook op de stichting Pacific Wild en op alles wat zij doen om deze magnifieke plek te beschermen."

Miley Cyrus onder indruk van wilde dieren
Miley Cyrus: wij zijn dieren (Foto: BuzzE)