Weer pech voor Gordon

Het zit Gordon niet mee. De zanger en presentator, die nog in de kreukels ligt na zijn aanrijding op het Griekse eiland Mykonos, had zondag een behoorlijke tegenvaller. "Slaapdronken en onder de pijnstillers liep ik tegen een deur in m'n huis aan precies tegen het gebroken sleutelbeen", schrijft Gordon maandag op Facebook. "Hoeveel pech kan je hebben."

Hoewel Gordon in de kreukels ligt, is hij toch aan het werk. "Voor de uitzending van Nooit meer naar huis van aanstaande donderdag moest ik de voice-over nog inspreken. Ik kan dit gewoonweg niet aan iemand anders overlaten omdat dit te dicht bij mij staat. Dus is de studio naar mijn huis gebracht en met technicus Hans alles opgenomen!", tikt Gordon bij een foto van hem en Hans. 'Tussen de pijnscheuten door' heeft hij de nieuwe aflevering van zijn programma van uitleg kunnen voorzien.

Gordon liet eerder al weten dat hij kracht krijgt van Nooit meer naar huis en dat is ook nu het geval. "Je moet door, en denkend aan hen doe ik dat ook elke dag met een glimlach", schrijft Gordon over moeder Charly en dochter Lana die centraal staan in de nieuwe aflevering. Onderweg naar het vliegveld kregen de twee een ongeluk waarbij hun twaalfjarige zoon en broertje om het leven kwam.

Weer pech voor Gordon
Weer pech voor Gordon (Foto: BuzzE)