'Simpson was helemaal niet dronken op tv'

Jessica Simpson was niet dronken tijdens haar debuut als presentatrice voor teleshoppingkanaal Home Shopping Network (HSN). Dat zeggen anonieme bronnen tegen TMZ.

Simpson kwam haar nieuwe kleding- en accessoirelijn promoten in het programma The List with Colleen Lopez. De 35-jarige zangeres maakte op sommige momenten een aangeschoten en nogal vreemde indruk. Ze was aan het giechelen, sprak met een dubbele tong en hield een onsamenhangend verhaal over grijze skinnyjeans.

Op Twitter werd gespeculeerd dat Jessica een slok op had, maar volgens de insiders klopt dat niet. Het vreemde gedrag zou gewoon bij haar karakter horen en af en toe de kop op steken. Het overgrote deel van het tv-optreden ging wel vloeiend, benadrukken ze. Dergelijke momenten zouden onvermijdelijk zijn bij een programma zonder script dat twee uur duurt.

Ook een bron bij HSN laat weten dat Simpson niet onder invloed was. De zender is naar verluidt erg te spreken over het optreden van de blondine, die precies zou weten hoe ze de verkoopcijfers op moet krikken.

'Simpson was helemaal niet dronken op tv'
'Simpson was helemaal niet dronken op tv' (Foto: BuzzE)