Mams jat schadevergoeding van verkrachte dochter

Chantelle Jones, die op 12-jarige leeftijd werd verkracht door de vriend van haar moeder en van hem in verwachting raakte, is negen jaar na dato nog eens keihard nagetrapt door haar eigen moeder..

Jones kreeg een schadevergoeding toegewezen van 22.000 pond (omgerekend ruim 30.000 euro) dat door haar moeder werd beheerd vanwege haar te jonge leeftijd. Op 18-jarige leeftijd gaf moeder Beverly haar dochter 7000. Nu ze 21 jaar is geworden, heeft ze recht op de rest van het geld. Helaas voor Chantelle vond haar moeder het nodig om het geld te verbrassen aan het huwelijk met haar nieuwe vriend en dus is er nog maar 2000 pond over van het geld, dat Chantelle liever besteed had aan de opleiding van haar zoon.

Chantelle is ronduit woest: “Door haar verloor ik mijn jeugd en nu ook mijn schadevergoeding. Zij heeft mijn leven geruïneerd en ik wil nooit meer iets met haar te maken hebben." Sommige familieleden hadden wel verwacht dat Beverly het geld over de balk zou smijten, maar desondanks had Chantelle het niet achter haar moeder gezocht. Beverly schaamt zich heel erg diep volgens haar advocaat.