Dean Saunders op 22 september voor rechter

Zanger Dean Saunders zit op 22 september weer in het beklaagdenbankje van de rechtbank in Alkmaar. RTL Boulevard meldt op gezag van het Openbaar Ministerie en de rechtbank dat de zanger zich voor de rechter moet verantwoorden voor een mishandeling in Zaandijk op 15 december vorig jaar, voor brandstichting in een auto op 17 augustus vorig jaar en voor het bezit van een dolkmes.

 Dean en zijn ex Jamie Faber, de moeder van zijn zoontje London, gingen in april vorig jaar uit elkaar. Jamie deed daarna aangifte tegen hem wegens mishandeling, waarna Dean in mei vorig jaar al werd veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur en een boete van 400 euro. Ook moest het broertje van Ben Saunders van de rechter in therapie vanwege zijn opvliegende karakter. Hij kreeg ook een voorwaardelijke celstraf van veertig uur opgelegd.

Volgens RTL Boulevard zijn daarna opnieuw strubbelingen geweest tussen Dean en Jamie, onder meer over de omgangsregeling van hun zoontje. Dat zou in december tot een nieuwe mishandeling hebben geleid.

Dean Saunders op 22 september voor rechter
Dean Saunders op 22 september voor rechter (Foto: BuzzE)