Slachtoffer vergeeft Bill Cosby

Beverly Johnson, die vorig jaar zei dat Bill Cosby haar heeft gedrogeerd en geprobeerd om haar seksueel te misbruiken, vergeeft de acteur. Het supermodel zei dat in Good Morning America.

Beverly vertelde eerder aan Vanity Fair dat ze door Cosby thuis was uitgenodigd voor een auditie voor een kleine rol in The Cosby Show. Toen hij haar had gedrogeerd en ze zich bleef verzetten toen Cosby probeerde haar te verleiden, gooide de acteur het model zijn huis uit.

Johnson werd geïnterviewd over haar memoires, waarin ze onder meer schrijft over de aanranding door de televisiester. "Het was bijna alsof een familielid me bedrogen had," zei ze. Over de andere slachtoffers die met hun beschuldigingen naar buiten kwamen zegt Johnson: "Deze vrouwen gaven me de moed om naar voren te treden."

Op de vraag wat ze nu tegen Cosby zou zeggen antwoordde het model: "Ik vergeef je". Wat er verder met hem moet gebeuren laat Johnson over aan de rechter. "Ik voel dat Cosby de aanleiding is voor een grote discussie. En die grote discussie moet gaan over de verkrachtingscultuur in Amerika,"besluit Johnson.

Slachtoffer Bill Cosby vergeeft hem
Slachtoffer Bill Cosby vergeeft hem (Foto: BuzzE)