Blonde stoot misleidt mannen via webcam

Je ontmoet een leuke, spontane, blonde dame op het internet. Na wat chatgesprekken is het tijd om de webcam aan te zetten. Het wordt een ondeugend gesprek. De kleren gaan uit en jij gaat je gang. Vervolgens kom je erachter dat jouw videogesprek, dat gesprek dat je niet aan je schoonouders wilt laten zien, is vastgelegd. En om dit beeldmateriaal niet op YouTube terug te zien, moet je een flinke som geld betalen. 

Op Facebook is er een profiel aangemaakt waarop verschillende foto's te zien zijn van deze Sabrina. De foto's van de Rotterdamse blondine worden gebruikt als lokaas voor mannen. Of zij er zelf mee te maken heeft, is onbekend. Ze houdt zich onbereikbaar voor commentaar.

De zogenaamde Sabrina stuurt je een vriendenverzoek. Zodra je dit accepteert, zal 'Sabrina' een band met je opbouwen. Weinig mannen die een onschuldig gesprek zullen weigeren. Onschuldig is het ook, totdat je besluit om het gesprek naar een hoger level te brengen met webcamsex. De erotische bui zal snel ten einde zijn zodra je hoort dat je bent opgenomen. Je krijgt te horen dat je een bedrag moet betalen om de beelden niet op het internet te laten komen. 

De politie heeft inmiddels een onderzoek gestart naar de persoon die de foto's van de rondborstige dame misbruikt. Er zijn namelijk verschillende aangiftes gedaan tegen deze catfish, die kennelijk de foto's van Sabrina vaker gebruikt. 

Update


De foto's waren - eenvoudig - te herleiden tot dit instagram account: http://webstagr.am/briteresi

Een foto van Sabrina de Hann
Een foto van Sabrina