Narcos krijgt tweede seizoen op Netflix

De succesvolle drama/misdaadserie Narcos krijgt een tweede seizoen op Netflix. De serie vertelt het verhaal van de beruchte drugsbaron Pablo Escobar, die gespeeld wordt door Wagner Moura.

Narcos draait om het verhaal van het Medellínkartel, een drugskartel opgezet en geleid door Pablo Escobar in de jaren 70 en 80. De productie van het tweede seizoen zal niet langer in handen zijn van Chris Brancato, maar wordt overgenomen door Adam Fierro (The Shield).

Hoewel Narcos in eerste instantie als film zou uitkomen, leek het de producenten beter om er een serie van te maken. "Zodra je je in de complexe wereld van de drugs/onderwereld begeeft, realiseer je je min of meer dat je een heleboel tijd nodig gaat hebben om het hele verhaal te vertellen", legt co-producent Eric Newman uit.

Netflix weet met Narcos de reeks van succesvolle programmering voort te zetten. Tot nu toe hebben alle gescripte dramaseries van Netflix een vervolgseizoen gekregen, waaronder Marco Polo, Orange is the New Black, Bloodline, Daredevil, Sens8 en Grace & Frankie.

Narcos krijgt tweede seizoen (Foto: Netflix)
Narcos krijgt tweede seizoen (Foto: Netflix)