Gerard Joling op politiebureau in Ibiza

Gerard Joling is tijdens zijn vakantie met manager Wino en vrienden op Ibiza op het politiebureau beland: Wino werd namelijk op straat beroofd. "Toen wij nog iets wilde eten voordat wij weer naar Nederland zouden vliegen werd Wino op straat beroofd van zijn horloge door twee mannen", schrijft de zanger donderdag op Facebook.

De mannen sloegen per scooter op de vlucht, 'dwars door de terrassen heen waar mensen zaten te eten. Borden met eten, glazen en kopjes vielen van tafel. Gelukkig is er niemand gewond geraakt', aldus Gerard. Met behulp van een ober die een tafel omgooide lukte het Wino om de dieven in te sluiten, maar ze konden uiteindelijk toch ontkomen.

Gerard is erg te spreken over de politie op het vakantie-eiland en complimenteert ze voor de correcte afhandeling. In een filmpje op zijn pagina is te zien hoe ze met loeiende politiesirenes naar het vliegveld worden begeleid omdat ze anders hun vlucht zouden missen.

Verder waarschuwt hij toeristen voor Italiaanse bendes: "Lieve mensen pas goed op en zorg dat je niet met mooie sieraden of mobiele telefoons op straat loopt in Ibiza."

Gerard Joling op politiebureau in Ibiza
Gerard Joling op politiebureau in Ibiza (Foto: BuzzE)