Moeder Lil' Kleine roept zoon tot de orde

De moeder van rapper Lil' Kleine, met wie hij al twee jaar geen contact meer heeft, hoopt dat haar zoon tot inkeer komt. Ze keek de afgelopen dagen vol ongeloof naar het gedrag van haar zoon, vertelde Babette dinsdagavond in RTL Boulevard.

"In eerste instantie dacht ik, het is een beetje keten, beetje rebels doen. Maar toen het gesprek met de burgemeester kwam, schrok ik eigenlijk wel van de manier waarop hij deze meneer aansprak." Ze doelt daarmee op het gesprek dat haar zoon had met de Hilversumse burgemeester Pieter Broertjes in RTL Late Night.

Lil' Kleine was te gast bij Humberto Tan nadat hij zaterdagavond was aangehouden omdat hij tijdens een optreden tijdens Hilversum On Air de politie beledigde en het publiek ophitste. Broertjes stelde dat de rapper zijn gedrag moet aanpassen en anders niet langer welkom is in Hilversum.

Excuses

Broertjes nodigde de rapper na een verhitte discussie in RTL Late Night uit om te praten over zijn arrestatie in de mediastad. Lil' Kleine bood tijdens dat bezoek in het raadhuis zijn excuses aan voor zijn gedrag. Zijn moeder hoopt dat haar zoon van de kwestie leert.

"Vier jaar geleden is hij bij zijn vader gaan wonen en heeft hij mij, in zijn eigen woorden, uit zijn leven verbannen. Ik zou willen dat hij mij weer toelaat en dat ik iets aan zijn leven kan toevoegen en hij aan het mijne. Ik hoop dat hij zich blijft ontwikkelen en niet blijft hangen in 'drank en drugs'."

Moeder Lil' Kleine roept zoon tot de orde
Moeder Lil' Kleine roept zoon tot de orde (Foto: BuzzE)