PSV treft Man. United, CSKA Moskou en Wolfsburg in CL

PSV treft in de Champions League Manchester United, CSKA Moskou en VfL Wolfsburg. Dat is bekengemaakt tijdens de loting voor het miljoenenbal, die in Monaco werd gehouden. De Eindhovense formatie komt in groep B terecht.

Memphis Depay keert dus snel terug in Eindhoven. De talentvolle aanvaller verruilde PSV enkele weken geleden voor Manchester United en zag zijn ploeg tijdens de loting aan PSV gekoppeld worden. Vijftien jaar geleden speelde beide ploegen ook tegen elkaar. Op 26 september 2000 won PSV met 3-1 en in de return, een krappe maand later, wonnen The Mancunians met dezelfde cijfers.

CSKA Moskou was in het seizoen 2009/2010 kwartfinalist in de Champions League en verloor uiteindelijk het tweeluik van het Italiaanse Internazionale. Acht jaar geleden kwamen de Russen ook al op bezoek in Eindhoven. PSV won beide duels: 2-1 in Eindhoven en 0-1 in Rusland. Dit seizoen is de formatie echter nog ongeslagen in de Russische competitie.

Tot slot kwam ook het Duitse VfL Wolfsburg uit de koker. Het is voor de Duitsers de tweede keer, dat ze aan de groepsfase van de Champions League mogen deelnemen. Afgelopen seizoen eindigde de ploeg als tweede achter Bayern München. De achterstand op de ploeg uit München bedroeg maar liefst elf punten.