Meisje (11) heeft seks in bioscoop

De politie van Port Elizabeth, een stad in Zuid-Afrika, heeft zaterdag een einde gemaakt aan een tienerorgie in een bioscoop aldaar. Niet alleen een 18-jarige knaap werd betrapt op het neuken van zijn 16-jarige vriendin, ook een 16-jarige knaap was verwikkeld in het liefdesspel met zijn slechts 11-jarige vriendinnetje.

Het was zaterdagavond druk in de bioscoop in de Zuid-Afrikaanse stad. Terwijl een van de vele bioscoopgangers had gehoopt rustig de film te kunnen bekijken, voltrok zich voor zijn ogen een kinderorgie. Deze was hier niet van gediend, en belde direct de politie.

De politie heeft het viertal om 18.30 uur plaatselijke tijd op heterdaad kunnen betrappen. De politie is nog volop met het onderzoek bezig. Vier bioscoopmedewerkers hebben het incident inmiddels bevestigd.

De zestienjarige knul met elfjarige vriendinnetje kan een forse straf verwachten. In Zuid-Afrika is seks onder minderjarigen toegestaan, mits de twee geliefden tussen de 12 en 15 jaar oud zijn. De bronstige puber zal dan waarschijnlijk ook worden aangeklaagd wegens verkrachting van een minderjarige.